Ring til os på 29 86 02 51

Renovering

Mand som arbejder med spartel

Et renoveringsprojekt kan virke som en stor og uoverskuelig opgave, og det er derfor vigtigt at man har kompetente fagfolk tilknyttet. Vi er top erfarne, når det kommer til renoveringsopgaver, og størstedelen af vores arbejde består af renoveringsprojekter. Vi har prøvet lidt af hvert, så står du overfor en større eller mindre renovering, og søger et kompetent murerfirma til projektet? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Invendig renovering

Hos Levring Murerservice kan vi klare alle typer af renoveringer. Vi er erfarne i indvendige renoveringer af blandt andet køkken, badeværelse, stue og baggang. Med vores faglige kompetencer kan vi hjælpe med at forvandle de gamle rum til en moderne løsning. Mangler du inspiration, kommer vi også gerne med forslag til eksempelvis riminddeling, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt. Vi kan klare hele processen fra start til slut, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk.

Udvendig renovering

Udover indvendig renovering, tilbyder vi også udvendige renoveringer, der kan forvandle boligens udtryk allerede ved første øjekast. En pæn facade har stor betydning for førstehåndsindtrykket, men forskellige vejrforhold sætter sit præg på enhver facade over tid, Trænger din facade til en renovering, så kontakte os gerne. Vi er eksperter i at give gamle facader nyt liv, så de igen fremstår smukke og velplejede.

Beton som bliver hældt på gulv fra en spand
Murske dækket med beton

Totalentreprise

Vi er et lille, men kompetent og fleksibelt murerfirma, der ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. Derfor er vores fokus både at sikre høj faglig kvalitet og spare dig for mest muligt tid. Vi laver gerne totalentreprise eller koordinerer med andre håndværkere efter aftale. Fordelen ved totalentreprise er at alle ydelser er samlet et sted, og at du som kunde kun har en kontraktpart. Det giver dig mindst muligt spildtid og sikre at du kan koncentrere dig om andre ting, end den pågældende renovering.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.