Ring til os på 29 86 02 51

Badeværelse

Badeværelset er et af husets mest praktiske rum, der samtidig skal indbyde til afslapning og velvære. Uanset om dit gamle badeværelse trænger til en renovering, eller om du skal til at bygge nyt, står vi hos Levring Murerservice klar til at hjælpe med at realisere dine badeværelsesdrømme. Med høj faglig ekspertise og mange års erfaring indenfor badeværelsesrenoveringer og -ombygninger, kan vi garantere et resultat, der lever op til dine drømme og behov.

Mand som renoverer badeværelse væg

De mange overvejelser

Kvadratmetermæssigt er badeværelset et af de dyreste rum i boligen. Derfor er det vigtigt at vælge rigtigt første gang, både når det kommer til materialer, men naturligvis også de fagfolk, der skal hjælpe med at få projektet gennemført.
Der er mange ting man skal tage op til overvejelse, når man skal i gang med et badeværelsesprojekt. Her jan blandt andet nævnes:

  • Gulve – skal der lægges beton, klinker eller fliser?
  • Vægge – skal de være opumerede med fliser, klinker eller vandskurede?
  • Bad – skal der være bruseniche med muret væg, glasvæg, badekar eller andet?
  • Sanitet og installation – hvilket armatur og badeværelsesmøbel passer bedst, og hvordan skal det installeres?

Det er spændende valg, som alle er med til at definere det færdige resultat og måske har du allerede helt styr på, hvad du foretrækker. Har du derimod brug for rådgivning omkring ovenstående, er du altid velkommen til at tage os med på råd. Vi hjælper gerne med at finde den helt rette løsning til jer.

Vi kan klare hele processen - fra nedrivning til færdigt resultat

Når du skal i gang med dit badeværelsesprojekt, kan vi hjælpe dig gennem hele processen. Lige fra nedrivning til færdigt resultat. Som murer har vi styr på alt omring fliser, klinker, vandrør, armaturer mm. Vi har desuden gode samarbejdspartnere på tværs- af faggrupper, og kan derfor sikre at alle dele af projektet kommer i mål. 

Mand som banker tegl fliser op
Mand som renoverer væg med plader

Håndtering af alle størrelser fliser og klinker

Valget af fliser og klinker har stor betydning for rummets færdige udtryk. Uanset om du drømmer om flotte store fliser eller små charmerende mosaikfliser, klarer vi naturligvis opsætningen. Er du i tvivl om, hvilke fliser og klinker du skal vælge, så er du velkommen til at tage os med på råd.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.