Ring til os på 29 86 02 51

Fundament / Beton

Fundament af bygning

Et godt og solidt fundament er altafgørende, når der skal bygges nyt. Uanset om det er til en ny bolig, tilbygning eller andet. Fundamentet er den del af bygningen, som bærer resten af vægten og det har dermed betydning for, at resten af bygningen holder sin kvalitet og form. Derudover er fundamentet med til at forhindre fugt i at komme ind i vægge og resten af huset. Har du brug for en professionel og erfaren murer til dit fundament projekt, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi klarer alle former for fundament arbejde

Fundamentet skal laves ordenligt fra start, så du undgår tidskrævende og dyre reparationer. Derfor er det vigtigt med professionel hjælp, hvis du står overfor at skal have lavet et fundament. Hos Levring Murerservice har vi stor erfaring med forskellige former for fundament arbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Uanset om du skal have lavet et solidt fundament til ny bolig, tilbygning, carport eller andet, står vi klar til at hjælpe.

Betongulve

Som navnet antyder består et betongulv udelukkende af beton, og er blevet et populært valg blandt mange danskere de seneste år. Med et betongulv opnår du et råt look, der giver en smuk kontrast til et nybygget hjem og det er samtidig et meget holdbart valg.

Uanset om du skal bruge dit betongulv til dit hus, garage eller erhvervsbygning står vi klar med professionel rådgivning, så du får et gulv der lever op til dine behov. Selvom et betongulv kan virke som en simpel løsning, er det vigtigt at det har den rigtige styrke, lægges i den rette højde og har en flot overflade.
Forstærkningsstænger i stål
Fundament til bygning

Støbt terrasse - en langtidsholdbar løsning

En terrasse i beton er et holdbart og utroligt praktisk valg, der ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Du får med andre ord en terrasse, der kan golde i mange år og du bliver samtidig fri for bekymringer omkring sprækker og fugt. Vi har flere års erfaring med at støbe terrasser i beton, og du kan derfor trygt overlade projektet til os.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder omkring fundamenter og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.