Ring til os på 29 86 02 51

Facadebehandling

Mand som maler bygnings facade

Eksperter i facadebehandling

Facaden er det første, du møder, når du ankommer til en bolig. Den er med til at definere førstehåndsindtrykket af huset og præsentere det flot. Det danske vejr slider dog på alle facader over tid, og får dem til at se trætte og slidte ud. Heldigvis er der hjælp at hente med en facadebehandling, som vil give din gamle facade nyt liv og igen få den til at fremstå smuk og velholdt.

Hos Levring Murerservice er vi eksperter i facadebehandlinger, og kan give selv den mest triste facade et nyt og flot udtryk. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, og du er garanteret et smukt og professionelt resultat.

Forskellige former for facadebehandling

Overordnet er der tre forskellige former for facadebehandling, som alle er med til at forlænge husets levetid, mindske behovet for dyre reparationer og give et huset et nyt, flot og velplejet udtryk.

  • Netpuds er en behandlingsmetode af facaden, som giver den et stærkt og nyt ydre. Metoden giver et smukt look og en jævn overflade som forstærker murværket.
  • Vandskuring er en metode, der giver en flot effekt, hvor strukturen i murværket efter behandlingen stadig er tydelig, men sten og fuger gemmes væk bag et tyndt lag mørtel.
  • Puds giver huset et ensartet og rent udtryk. Alt efter hvor tydeligt murstenene skal kunne ses, kan mængden af mørtel varieres. Her kan enten giver et tykt og dækkende lag, et tyndt lag eller der kan.
Hvilken behandlingsmetode der er bedst, kommer helt an på dine ønsker, behov og murværkets stand.

Står du overfor en meget medtaget facade bruger vi en behandlingsmetode, som kombinerer netpuds, armeringsnet og slutpuds udenpå for at opnå et stærkt og holdbart resultat. Er du i tvivl om, hvilken facadebehandling der er bedst til dit hus, så tag os gerne med på råd. I fællesskab finder vi den bedste løsning til jer.
Moderne hvid og grå garage port i skandinavisk stil
Moderne hus med tag i mørkegrå

Omfugning af facade

Fugerne i murværket er vigtige for at opretholde en god isoleringsevne i huset, mindske risikoen for skader på murværket og generelt bevare en velholdt facade. Er fugerne begyndt at smuldre og virke porøse, kan det være en god investering at få dem omfuget inden der sker større skader. Vi hjælper også gerne med omfugning af facader, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.