Ring til os på 29 86 02 51

Om os

Levring Murerservice er dit lokale murerfirma i 8260 / 8600 området. Firmaet blev etableret i 2008 af murermester Tommy Thusholt Lauritsen, som blev færdiguddannet murer i 1997. Vi er et lille, men utroligt kyndigt og professionelt team bestående af 1-3 ansatte. Med mange års erfaring i faget har vi prøvet lidt af hvert, og er klar til at tage ethvert projekt op – stort som lille.

Professionel murer til dit projekt

Vores mål er at gøre vores kundernes drømme til virkelighed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og stræber altid efter at få levere et resultat, der lever fuldt op til dine forventninger og behov.

Mand som pålægger mursten

Eksperter inden for murerarbejde

Vi udfører mange forskellige mureropgaver både indvendigt og udvendigt, så uanset dit projekts omfang kan vi være behjælpelige. Blandt de opgaver vi udfører, kan nævnes:

Derudover står vi altid klarmed faglig rådgivning på alle de forskellige områder, hvis du skulle være i tvivl eller have brug for sparing.

Specialiseret i renoveringer

Hos Levring Murerservice har vi mange års erfaring med renoveringsprojekter, og det er et område vi er særligt specialiserede i. Står du overfor et renoveringsprojekt, stort som lille, er vi klar til at hjælpe. Det gælder både når det kommer til selve udførelsen, men også i form af rådgivning så i opnår den mest brugbare og økonomisk bedste løsning. Vi vejleder også gerne omkring materialevalg, så du får god kvalitet til en god pris.

Vi kan planlægge dit projekt

Det kan være tidskrævende, at være tovholder på et projekt- og vi ved at din tid er vigtig. Hos Levring Murerservice er vi gode til planlægning og koordinering med andre håndværkere. Vil du gerne undgå at stå for koordineringsarbejdet, kan vi give totalentreprise og sikre en effektiv proces fra start til færdigt resultat.

Mand som bærer på mursten

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.