Ring til os på 29 86 02 51

Fliser og klinker

Der er mange gode grunde til, at bruge fliser og klinker til vægge og gulve. De er slidstærke, lette at rengøre og har lang levetid. Derudover udgør de en smuk detalje i boligen, og er med til at give indretningen et personligt præg. Går du med et flise- eller klinkeprojekt i tankerne, så står vi klar til at hjælpe med rådgivning og godt håndværk.

Mand som renoverer væg med plader

Et professionelt resultat

For at opnå det bedste resultat med opsætning af fliser eller klinker, kan det være en god ide at få faglig hjælp. Det kræver både grundigt forarbejde, de rette teknikker og sans for detaljen. Hos Levring Murerservice kan vi vores håndværk, og har mange års erfaring med opsætning af fliser og klinker. Du er derfor garanteret et resultat, som du kan glædes over hver eneste dag og hvor finish er helt i top.

Vi kan klare flisearbejdet i alle boligens rum

Fliser og klinker er et praktisk valg i flere af boligens rum, og er samtidig en smuk detalje. Uanset hvor i hjemmet du drømmer om, at der skal opsættes fliser eller klinker, kan vi klare opgaven.
Det gælder blandt andet

  • Fliser på badeværelse
  • Vægfliser i køkken
  • Fliser i bryggers
  • Diverse andre gulv- og vægfliser

Fliser og klinker kommer i mange former, størrelser og varianter. Vi klarer naturligvis opsætning af enhver form, lige fra de helt store varianter til små mosaikfliser. Inden opsætning, sørger vi for at underlaget bliver klargjort med slibning og spartling, så resultatet bliver godt og holdbart. Går du med tanker om et udendørs fliseprojekt, kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Mand som arbejder med spartel
Pålægning af ceramisk gulv

Levering af fliser og klinker

Med hjælp fra vores gode samarbejdspartnere, kan vi få leveret netop de fliser og klinker du drømmer om. Og altid i høj kvalitet. Vi har leverandøre af fliser og klinker over det meste af lokalområdet, og er du i tvivl om hvilken variant der passer bedst til rummet og dit behov, så er du velkommen til at tage os med på råd.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.