Ring til os på 29 86 02 51

Mureropgaver

Står du overfor et projekt, der kræver en professionel og dygtig murer, så står vi hos Levring Murerservice klar til at hjælpe. Med vores høje faglighed, kvalitetsorienterede håndværk og mangeårige erfaring, er du sikret et professionelt og godt resultat uanset opgaven og den omfang.

Mand som bærer på mursten

Vi klarer alle store og små mureropgaver

Indenfor murerfaget findes flere forskellige typer opgaver, som spænder bredt i størrelsesorden. Uanset om der er tale om en lille eller stor mureropgave, står vi klar til at være behjælpelige med alt alt lige fra planlægning til udførelsen af opgaven. Samarbejdet med dig er altid i højsædet, så vi sikrer at resultatet lever op til dine forventninger.

Blandt de mureropgaver vi tilbyder, kan blandt andet nævnes:
  • Facademure
  • Udskiftning af sten
  • Omfugning
  • Opmuring
  • Læmure

Udover ovenstående opgaver, er vi også erfarne når det kommer til
renoveringsopgaver, badeværelser, opsætning af fliser og klinket i hjemmet, fundamenter, fugearbejde og facade behandlinger.

Murerarbejde - en teknisk disciplin

Murerarbejde er et gammelt håndværk, der kræver teknisk kunnen og specialviden. En mursten er ikke bare en mursten, og der findes et hav af forskellige materialer. Derfor er det altid en god ide, at lade en professionel murer rådgive og vurdere, så du får den helt rette løsning og opnår et godt og holdbart resultat. Vi tager vores fag seriøst, og stræber altid efter at levere høj kvalitet. Du kan derfor være tryg ved at lade os varetage både små og store mureropgaver.

En vigtig forudsætning for at vi kan udføre vores arbejde bedst muligt, er en god dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi, at vores arbejde lever op til dine forventninger og behov.

Hvis du ønsker nærmere information, et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil have en snak om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os. Under ethvert projekt, er du altid velkommen til at tage os med på råd, så vi kan opnå den bedste løsning til dig.
To mænd som bygger murstensvæg

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.