Ring til os på 29 86 02 51

Fugearbejde

Fugning af vinduesramme

Langt de fleste renoveringsprojekter kræver fugearbejde i større eller mindre grad. Det kan virke basalt at lægge en fuge, men gøres det ikke rigtigt, kan de komme til at se ujævne ud og i værste fald miste deres effekt. Derfor er det vigtigt at fugen lægges korrekt, så de er tætte og samtidig giver et flot finish. Hos Levring Murerservice kan vi klare de fleste fugeopgaver – lige fra elastiske fuger til omfugning af facader.

Et professionelt resultat

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det håndværk vi udfører – og det gælder naturligvis også når det kommer til fugearbejde. Gennem mange års erfaring med renoveringsprojekter og mureropgaver af mange forskellige former, har vi også tilegnet os store kompetencer indenfor fugearbejde. Du kan derfor trygt lægge fugearbejdet over i vores hænder, hvor vi altid stræber efter at levere det bedste resultat.

Elastiske fuger

Elastiske fuger eller gummifuger, som de også kaldes, bruges blandt andet i badeværelser og køkkener og er med til at holde vand og snavs ude af diverse samlinger. Vi udfører mange forskellige renoveringsprojekter, hvor elastiske fuger naturligt bliver en del af processen. Selvom det ofte er tømrere, der udfører denne opgave, har vi gennem årene tilegnet os stor erfaring med at lægge elastiske fuger. Når vi alligevel er ude ved dig i forbindelse med et projekt, kan du derfor trygt lægge fugearbejdet over på os.

Akryl fugebeholder
Mand som udfylder sprækker mellem mursten

Omfugning af facade

Er fugen i dit murværk med tiden blevet porøst og er begyndt at smuldre, trænger det nok til en omfugning. En omfugning er ikke alene en god investering i husets udseende, det forbedre også husets isoleringsevne og mindsker risikoen for fremtidige skader af murværket. Vi er eksperter i omfugning af facader, og vil glæde os til at hjælpe dig med dit facadeprojekt. Er din facade blevet trist og slidt at se på over tid, tilbyder vi også facadebehandlinger, så din bolig igen kommer til at fremstå flot og velplejet.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre om de forskellige muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.